­

Fushata ndërgjegjësuese në shkollat 9-vjecare

<br>

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Internetit të Sigurt, Autoriteti Kombëtar për Certifikimin Elektronik dhe Sigurinë Kibernetike në kuadër të rritjes së sigurisë në internet për përdoruesit më vulnerabël, fëmijët, ka ndërmarrë disa fushata ndërgjegjësuese në shkollat 9-vjeçare në qytetin e Tiranës, në bashkëpunim me Agjencinë Shtetërore të Mbrojtjes së të Drejtave të Fëmijëve.

Specialistët e dy autoriteteve kanë prezantuar këshilla nëpërmjet prezantimit për internet të sigurtë në shkollat “Edit Durham”, “Emin Duraku” dhe “Dëshmorët e Lirisë”. Gjithashtu, AKCESK shpërndau broshurën me këshilla praktike për rritjen e sigurisë në internet. .

Aktivitete

Lista e aktiviteteve te kryera nga ADISAPrezantim per lundrim te sigurt ne Internet

Interneti është mjeti që ju lejon të shihni më shumë, të mësoni më shumë dhe të argëtoheni më shumë. Por…