• lajme.pdf

  Finalizohet me sukses faza e pare e bashkepunimit te AKCESK dhe SEI

 • lajme.pdf

  SHQIPËRIA PËRKRAH ALEATËVE AMERIKANË PËR FORCIMIN E SIGURISË KIBERNETIKE

 • lajme.pdf

  CSIRT Technical Exchange

 • lajme.pdf

  Takim me Gjeneral-Majorin e Ushtrisë Amerikane William Hartman

 • lajme.pdf

  DAI dhe USAID, të gatishëm për mbështetje për ngritjen e kapaciteteve profesionale të CII

 • lajme.pdf

  SIGURIA KIBERNETIKE "PRIORITET NË AGJENDËN E KOMBEVE TË BASHKUARA"

 • lajme.pdf

  Trajnimi ISO 27001 i stafeve pergjegjese te sigurise

 • lajme.pdf

  SHQIPËRIA, PËRKRAH BE-SË DHE ALEATËVE STRATEGJIKË

 • lajme.pdf

  Trajnim CISSP, përfaqësues të AKCESK dhe infrastrukturave kritike te informacionit

 • lajme.pdf

  Takimi ne zyrat e Autoritetit me Presidentin e Jones Group, z.John G.Lord

 • lajme.pdf

  KONFERENCA "SFIDAT E SIGURISË KIBERNETIKE NË SHQIPËRI”

 • lajme.pdf
 • lajme.pdf

  INVESTIME KONKRETE NË SIGURINË KIBERNETIKE

 • lajme.pdf

  Menaxhimi i incidentit kibernetik - procedurë e domosdoshme për CII

 • lajme.pdf

  SIGURIA E INFORMACIONIT FINANCIAR, PRIORITET AKTUAL I AKCESK

 • lajme.pdf

  SIGURIA KIBERNETIKE, SOT NJË PRIORITET KOMBËTAR!

 • EU-WB.pdf

  Siguria kibernetike në Ballkanin Perëndimor në fokus të Samitit të BE-së në Tiranë

 • RRITJA E NDËRVEPRIMIT INSTITUCIONAL.pdf.jpeg

  Siguria kibernetike në sektorin bankar, në fokus te AKCESK, mbi parimin e ndërtimit të besimit!

 • RRITJA E NDËRVEPRIMIT INSTITUCIONAL.pdf.jpeg

  Rritja e ndërgjegjësimit institucional, prioritet në rritjen e nivelit të sigurisë kibernetike në vend!

 • Takim me Ambasadorin per mbrojtjen kibernetike ne SHBA.jpg

  DREJTORI I PËRGJITHSHËM I AKCESK ZHVILLON TAKIM ME AMBASADORIN PËR MBROJTJEN KIBERNETIKE TË SHBA