Koordinatori për të drejtën e informimit i Autoritetit Kombëtar për Certifikimin Elektronik dhe Sigurinë Kibernetike:

 

Fjoralba Çela

 

Email:      fjoralba.cela@cesk.gov.al

Email zyrtar:      info@cesk.gov.al

Tel :          04-22-21039

 

Adresa:  Rruga. "Papa Gjon Pali II", Nr. 3

                   Kati I Tiranë Shqipëri

 

Orari:       E Hënë E Enjte 08:00 – 16:30

                  E Premte             08:00 – 14:00

------------------------------------------------------------------------------------

Format kërkese

Format ankese