Këshilla

Si funksion një sulm Ransomware


Mbroni fëmijët në realitetin virtual!


Këshilla si të mbroni telefonin tuaj


Sulmet phishing: Satistika dhe këshilla


Si të mbani të Sigurtë Biznesin tuaj


Sinjale paralajmëruese mbi Sigurinë kibernetike


Anatomia e një hakeri


Vulnerabilitete të identifikuara gjatë tre mujorit të dytë të vitit 2023


7 Këshilla si të veproni nëse jeni mashtruar në internet.


Këshilla mbi Sigurinë financiare në Internet


Bizneset e vogla – Këshilla për Sigurine Kibernetike


Autentifikimi me shume faktorë – Mbroni veten nga sulmuesit kibernetik!


Këshilla për ruajtjen e fjalëkalimit


Udhëzim – Shadow IT


Këshilla për Sigurinë e Emailit


Siguria kibernetike në blerjet online. Si të dallojmë faqet web të Sigurta!


Siguria kibernetike në Sektorin Akademik


Siguria Kibernetike në Sektorin Shëndetësor


Sulmet Phishing: Mbroni organizatën tuaj! 


Tregohuni vigjilent ndaj sulmeve phishing


Lundro i sigurtë nga shtëpia


Si të përdorim e-platformat!


Mbroni biznesin tuaj – Ndërrmarje të vogla dhe të mesme


Metodologjia gjatë krizës kibernetike


Trajnime Me CII/Takime Konsultuese

Kontaktoni Me Ne