Evente të përfunduara

Balkan Cybersecurity Days 2024

20.03.2024 – 22.03.2024 @ All Day – Durrës, Shqipëri, 20-22 Mars, 2024 #BCD2024 Bashkohuni me ne në edicionin e dytë të Balkan Cybersecurity Days! Organizuar në bashkëpunim me partnerët tanë DCAF dhe FIRST, eventi do të zhvillohet në  datat  20-22 Mars 2024, në Durrës, Shqipëri. Duke bashkuar profesionistë të sigurisë kibernetike nga sektori publik dhe privat, agjenda përfshin një personalitet të nivelit […]

TTX dhe CyberDrill për sektorin e Transportit dhe Energjisë

06.11.2023 – 07.11.2023 @ 9:30 am – 1:00 pm –   Në kuadër të trajnimeve që do të organizohen nga AKCESK për periudhën tetor-dhjetor 2023, në lidhje me ngritjen e kapaciteteve të infrastrukturave kritike dhe të rëndësishme të informacionit, në datat 6 dhe 7 nëntor, në bashkëpunim me Risi Albania u zhvillua trajnimi  me temë “Politikat e Sigurisë Kibernetike dhe Menaxhimi i Krizës” për Sektorët […]

TTX dhe CyberDrill për sektorin shëndetësor

11.10.2023 – 12.10.2023 @ 9:30 am – 1:00 pm – Në kuadër të trajnimeve që do të organizohen nga AKCESK për periudhën Tetor-Dhjetor 2023, në datat 11-12 Tetor, u zhvillua trajnimi me temë “Politikat e Sigurisë Kibernetike dhe Menaxhimi i Krizës” për Sektorët e Shëndetësisë.

Panairi inovativ “Future2Tech”

21.09.2023 – 22.09.2023 @ 9:00 am – 8:00 pm – Në datat 21 & 22 Shtator, AKCESK ju pret në stendën e tij, në panairin inovativ “Future2Tech”. Panairi do të krijojë mundësi të reja ndërveprimi mes sipërmarrjeve të fushës së teknologjisë dhe rritjen e përdorimit të saj në të gjitha proçeset krijuese.

Turneu Virtual Kibernetik SANS CEE CYBER TOURNAMENT

14.09.2023 – 15.09.2023 @ 12:00 am – Konkuroni, sfidoni, praktikoni dhe mësoni, ndërsa argëtoheni në Turneun Virtual Kibernetik! Në datat 14 – 15 Shtator 2023, SANS në bashkëpunim me AKCESK organizojnë turneun virtual kibernetik, e organizuar në formatin e një aktiviteti “Capture the Flag”, krijuar ekskluzivisht për komunitetin e sigurisë kibernetike të Evropës Qendrore dhe Lindore. Turneu do të mirëpresë mijëra pjesëmarrës […]

AKCESK, pjesë e festivalit të parë të inovacionit në Tiranë Innovation Nest Tirana

08.09.2023 – 10.09.2023 @ 9:00 am – 8:00 pm – AKCESK, pjesë e festivalit të parë të inovacionit në Tiranë Innovation Nest Tirana, nën sloganin “Lidhuni me Botën”, “Lidhuni me Njëri-Tjetrin” dhe “Lidhuni me të ardhmen”. Në datat 8-9-10 Shtator, pranë Parkut Olimpik, ju ftojmë të vizitoni stendën e Autoritetit për të rritur ndërgjegjësimin tuaj në fushën e sigurisë kibernetike!    

AKCESK