BCD 2024

Bashkohuni me ne në edicionin e dytë të Balkan Cybersecurity Days! Organizuar në bashkëpunim me partnerët tanë DCAF dhe FIRST, eventi do të zhvillohet në  datat  20-22 Mars 2024, në Durrës, Shqipëri. Duke bashkuar profesionistë të sigurisë kibernetike nga sektori publik dhe privat, agjenda përfshin një personalitet të nivelit të lartë, një panel për promovimin […]

Kontaktoni Me Ne